"Ta med til båten"

Dataprogram: Husk å ta med til båten!

Ikke alltid like enkelt med mange gule huskelapper, huskelister eller mangel på kort- eller langtidshukommelse. For hva var det igjen som skulle tas med ombord i båten? Og hvor skal det anskaffes fra, og hva er prisen?

Her kommer hjelpen inn, et spennende nytt dataprogram for Windows PC-er hvor du fyller inn hva som skal kjøpes, hva som skal med til båten, og ikke minst hva som allerede er i båten av forbruksgjenstander, slik kasseroller, bestikk, verktøy og øvrig inventar.

Dette profesjonelle dataprogrammet bruker en database som du har full kontroll over. Se på skjermbildene nedenfor og bli overbevist om at dette må være noe for deg som har mange baller i luften. Ikke minst på den ekstremt lave prisen, kun kr 80,00 pr. lisens. Prisen er beregnet til stort sett å kun dekke direkte utgifter, selv om utviklingen av programmet har foregått over mange måneder. Nei, prisen er ikke 80 tusen kroner, kun 80 kroner!

Dette brukervennlige dataprogrammet finnes i en demomode også. Du kan gratis prøve ut programmet så lenge du vil, uten tidsbegrensning. Bare last ned programmet og sett i gang. Om du siden vil anskaffe en lisens, bruker du det samme programmet fortsatt, men anskaffer en lisensnøkkel til 80 kr som du registrerer programmet med (se nedenfor). Da vil programmet låses opp og du får fri tilgang til ubegrenset lagring av anskaffelser.

Demo-modusen er begrenset kun på den måten at du ikke kan legge inn mer enn ti poster / linjer.

 

Skjermbilder

Klikk på et skjermbilde for å se større bilde (åpnes i eget vindu).

Her fyller du inn det som må anskaffes, eller tas med, eller hva som er ombord.

For anskaffelser fyller du inn leverandør, evn. hyllenummer for varehus, pris og weblink til produktet.

I tillegg fyller du inn om gjenstanden er pakket klar, om den må kjøpes nå, allerede anskaffet og evn. merknad.

   

 

 

 

En variant med andre farger på designet kan også leveres. Forøvrig samme dataprogram.

Samme program, bare i et annet fargedesign.

 

Forhåndsvisng:

Denne listen er sortert på "Anskaffelser" i alfabetisk orden.

Forøvrig ingen listebegrensninger.

 

Forhåndsvisng:

Her vises en liste "Ta med" til båten. Alt som er på denne listen er allerede anskaffet og klar til å bringes ombord.

 

Forhåndsvisng:

Denne listen inneholder kun det som skal anskaffes fra én butikk, i dette tilfellet er Biltema valgt (se "List kun leverandør" er utfylt med biltema.

 

Det er brukt fontstørrelse 9 punkter i alle disse listene. Denne størrelsen viser seg å pass best i de fleste tilfeller når det gjelder utskrift. Trenger du større eller mindre skrift på listene "Fontstørrelse" etter behag.

 

 

Listene over er såkalte forhåndsvisninger, og ikke den endelige utskriften. For å få en papirutskrift klikker du på knappen "Skriv ut".

En annen fasilitet med forhåndsvisningen er at du kan venstre- eller høyreklikke på forhådsviningen for å zoome inn eller ut!

 

 

Sammendrag

Legg også merke til at nederst på selve registreringssiden vises samlede beløp for det som må anskaffes, og sum for det som allerede er anskaffet, samt totalen.

I tillegg ser du status over hvor mange poster (linjer) som er registrert (her er antall poster 154). Du kan ha ubegrenset antall poster (linjer) i din database, men demoversjonen tar kun maksimalt 10 linjer. I demoversjonen får du også en melding om at du kjører en demoversjon, og varsel om at linje nr 11 (eller høyere) ikke kan lagres siden dette er ment som en demonstrasjon.

 

Lisens

Lisensen koster kun 80 kr. Du kan betale med Visa eller Mastercard, eller andre typer kort som PayPal aksepterer. Kort tid etter at du har fyllt inn brukernavn og e-postadresse ved bestilling får du tilsendt en registreringskode via e-post som låser opp programmet for ubegrenset bruk.

Dette programmet "Ta med til båten" er såkalt hyllevare. Om du trenger en spesialvariant, vennligst ta kontakt for å anskaffe en spesialversjon etter ditt behov. Særlig større bedrifter (rederier, transportører o.l.) kan ha spesielle behov for varierende løsninger for firmaet.

Krav: PC med Windows XP eller nyere. Databasen er svært kompakt og trenger ca. 280 bytes pr. linje i tabellen. Skjermbredde på minimum 800 piksler.
 

 

Mer informasjon og flere tips, gå til denne websiden.

Kontakt:

Oppdatert: 02.12.2013